Corporate

Joep’s professionele wortels liggen in het bedrijfsleven. Zijn studies bedrijfskunde (Nyenrode) en economie (Vrije Universiteit) bereidden hem voor op een carrière in het bedrijfsleven. Joep begon bij Ahold en werkte in verschillende hoeken van het bedrijf en in verschillende disciplines: Finance, Commercie, Communicatie, Strategie & Ontwikkeling. Zo leerde Joep in zes jaar de corporate wereld en het bedrijfsleven van binnenuit kennen. Als dat andere talent zich niet zo had opgedrongen, werkte hij er wellicht nog.

Als docent Small Business & Retailmanagement heeft Joep veel organisaties van binnen gezien. Als stagebegeleider, onderzoeker en lid van het ontwikkelteam heeft hij veel kennis opgedaan over hoe organisaties werken en waarmee ze worstelen.

Nu als moderator houdt Joep nog steeds de vinger aan de pols. Als buitenstaander houdt hij anderen een spiegel voor die leerzaam is en – gelukkig maar – vaak om te lachen.

De insteek van Joep is altijd “Hoe kan ik een bijdrage leveren aan de doelstelling van deze bijeenkomst?”. Daarbij zet hij al zijn inzichten en ervaring in. Internationaal trouwens, Joep is tweetalig: hij spreekt vloeiend Engels.

Inhoudelijk sterk dus. En u snapt: Joep’s a-typische gedachtekronkels en onverwachte ingrepen houden de zaak en de zaal scherp. Maar in deze rol: Comedy follows Corporate.

HNW Live!
Door de try-out fase heen: Het Nieuwe Werken Live!, een leerzaam werkcollege over het nieuwe werken samen met de acteurs Laura Hagt en Arthur Umbgrove. Deze show heeft blijvend impact, beloofd!