Vertel.

Ik weet niet of jij net zoveel enthousiaste reacties hebt gekregen als ik over gisteravond, maar ik ben erg tevreden over de invulling, mn de bijdrage van Joep Stassen. Wat een leuke spiegel voor de immer zo serieuze Consultants!! Top. Ik zag iedereen om me heen plezier hebben.

Gaby Bruggink
Cap Gemini Utrecht

Joh!

Joep is een meester in het maken van verbinding en het managen van de energie. Ik ben onder de indruk hoe Joep honderden mensen soepel dirigeert naar doelstellingen van inspiratie, verbinding en ambitie. De humor en plezier slaan hierbij over op de groep en hebben absoluut bijgedragen aan een succesvolle dag!

Bart Rootliep
Managing Director Rabobank
Head of Sales Financiële Logistiek Large Corporates

Echt?

Je hebt het vandaag echt super gedaan. Precies de juiste toon. Daarmee heb je veel mensen enthousiast gemaakt en dat gaat zeker helpen in het succes van “Railsponsibly :-)”

Bas van Kempen
Manager NS Procurement

 

Retailcongres ‘Verleiding van de Klant’

Joep Stassen enthousiasmeerde als spreker het publiek tijdens een congres over retail georganiseerd o.a. door Albert Heijn en InHolland; Joep Stassen, wat een mooie vent. Als Gastspreker met cabaret als achtergrond heeft hij ons Retailcongres zeker sfeervol gemaakt. Hiernaast neemt hij geen blad voor de mond en zegt wat er als eerst in hem op komt. Verder weet Joep het verhaal zo te vertellen dat de gasten in eerste instantie denken ‘waar gaat dit over’, maar waarna met praktijkvoorbeelden duidelijk zijn punt maakt! Door zijn achtergrond is Joep Stassen tevens een enthousiasmerende, inhoudelijke en komische spreker over de retailindustrie.

Dennis Olierook, verkoopmedewerker Albert Heijn en student SBRM Hogeschool Inholland